kiwi store
KIWI Brand messenset 'complete' - 7 delig KIWI Brand messenset 'complete' - 7 delig KIWI Brand messenset 'complete' - 7 delig KIWI Brand messenset 'complete' - 7 delig KIWI Brand messenset 'complete' - 7 delig KIWI Brand messenset 'complete' - 7 delig

KIWI Brand messenset 'complete' - 7 delig

Availability: Niet in voorraad

€ 59,95
Deze 7 delige KIWI Brand messenset bestaat uit de volgende messen:

1 x cleaver mes (20cm)
1x smal koksmes (20cm)
1 x gekromd koksmes (20cm)
1 x recht koksmes (20cm)
1 x recht koksmes (17cm)
1x gekromd koksmes (17cm)
1 x fruitmesje (10cm)

Met deze messenset bén je per direct een Thaise chef. En wijs de Thaise chef maar eens wat aan wat met deze set niet te snijden valt. De Cleaver gaat met speels gemak door vlees en je schuift de groenten er gemakkelijk mee de pan in. Je hebt daarnaast beschikking over 4 relatief brede koksmessen die door vlees en groenten gaan alsof het boter is. Kies daarbij voor de grotere koksmessen voor het wat grotere / grovere werk, en gebruik de kleinere als je het allemaal iets verfijnder wilt. Deze set heeft als enige ook een smaller koksmes van meer Europese verhouding waarmee ideaal wiegend gesneden kan worden door vlees een groente. Het kleine werk zoals het snijden en schillen van groente gaat perfect met het kleine fruitmesje. Dit is het meest complete assortiment aan vlijmscherpe messen. Of, zoals de Thaise chef zou zeggen: น่าอัศจรรย์ (magisch) !!

Belangrijk:
KIWI Brand messen worden in Thailand vervaardigd en hebben een roestvrij stalen lemmet en een hardhouten heft. Stop de messen niet in de vaatwasser, daar houdt het heft niet van. Maak ze schoon met wat water en een beeje zeep en laat ze goed drogen. Zo gaan je messen nog langer mee, voor meer kook-plezier.