Privacy beleid

Kiwi Originals geeft veel om je privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en je gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen je gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kiwi Originals. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over jou door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan je uit op welke wijze wij je gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als je vragen hebt over ons privacybeleid kun je contact met ons opnemen, je vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die je verstrekt. Wij gebruiken je gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als je gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op jouw verzoek - op een later moment contact met je op te nemen, vragen wij je hiervoor expliciet toestemming. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan voor de hieronder beschreven correcte orderverwerking en om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Over de gegevensverwerking
Omdat wij een webshop zijn werken we, voor de correcte verwerking van de orders, samen met partners / aanbieders van diensten. Hieronder lees je op welke wijze wij je gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Software & hosting
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Magento, welke gehost wordt bij onze hostingleverancier. De software verwerkt alle gegevens van de order die je eventueel plaatst, waaronder de gegevens die je zelf invoert bij het plaatsen van een bestelling. Onze hostingleverancier heeft toegang tot de server waar onze gegevens staan om ons (technische) ondersteuning te kunnen bieden, zij zullen je gegevens echter nooit gebruiken voor een ander doel. Gegevens worden bovendien via SSL encryptie verzonden, er geldt een sterk wachtwoord beleid en er is sprake van een beveiligde dataopslag.

Payment Service Provider / betaaldienst
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van een Payment Service Provider (PSP). Deze PSP verwerkt je ordergegeves en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer / Paypal account. Onze PSP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

Logistiek
Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om jouw pakket bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van nationaal opererende verzender voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij je naam, adres en woonplaatsgegevens met deze verzender delen. De verzender gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat de verzender onderaannemers inschakelt, stelt de verzender je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking

Boekhouding
Net als alle bedrijven voeren we een nette boekhouding. Je ordergegevens zijn daarom (zoals bij iedere webshop) ook in te zien door onze boekhouder.

Wij bewaren je informatie tot je bestelling is afgerond en in ieder geval zeven jaar daarna (dat is namelijk de wettelijke bewaarplicht).

Cookies
kiwi-originals.nl maakt gebruik van cookies. Dit gaat zowel om functionele cookies voor een gangbare goede/klantvriendelijke ervaring in de webshop (denk aan winkelwagentje / productvergelijking etc) als analytische cookies (zie Google Analytics hieronder). Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de gegevens die hieruit naar voren komen worden geanonimiseerd.

Inzage, wijziging en verwijderen van je gegevens 
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. je hebt de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Kiwi Originals
Lijsterstraat 46bis
3514 TE UTRECHT
hello@kiwi-originals.nl